Despre noi

Fie că doriți servicii de antreprenoriat general, fie o construcție industrială, fie construcția unei case sau a unui întreg cartier rezidențial, în noi puteți găși partenerul de încredere. Dispunem de dotări logistice și tehnice complete astfel încât putem duce la bun sfârșit orice șantier, indiferent de anvergura acestuia, respectând cele mai înalte standarde atât din punct de vedere al materialelor folosite, cât și al manoperei.

Calitatea și trăinicia lucrărilor executate de către echipele noastre până în prezent reprezintă calitatea serviciilor oferite. Vă putem oferi suportul nostru logistic pentru achiziția materialelor (direct sau indirect), astfel încât puteți beneficia de cel mai bun raport final calitate-preț. Echipele noastre de proiectare și de ingineri constructori specializați vor examina în detaliu proiectele, schițele oferite, astfel încât vom putea identifica încă înainte de începerea unei construcții eventualele erori de proiectare, evitând astfel costuri inutile pentru lucrări suplimentare cauzate de acestea. Echipele tehnice vor executa la cele mai înalte standarde de pe piață, oferind garanția calitativă construcțiilor dumneavoastră. Echipele noastre de finisare, atât interioară cât și exterioară vor oferi un aspect vizual plăcut construcției dumneavoastră, vor execută finisajele complete și lucrări adiacente cu o atenție sporită astfel că și cele mai exigențe așteptări vor fi satisfăcute în final. Calitatea materialelor şi a produselor finite este un obiectiv permanent urmărit de compania noastră. Compania noastră și-a propus de asemenea obiectivul de a elimina riscurile prezente în acest domeniu, investind în dotarea cu echipamente noi și în sesiuni de instruire periodice a angajaților. Protejarea mediului înconjurător este un obiectiv prioritar de larg interes. O condiție fundamentală a dezvoltării durabile a companiei o constituie protecția mediului, realizată prin respectarea normelor legale, dar și autorizarea desfășurării activităților legale cu impact asupra mediului prin adoptarea unor practici recunoscute la nivel internațional. Activitatea ZED Constuct este coordonată printr-un sistem de management implementat certificat conform standardelor internaționale ISO 9001, ISO 14001 și OHSAS 18001, pentru managementul calității, al protecției mediului, al sănătății și al securității în muncă. Principiile de etică și transparență la care compania adera se aplică atât angajaților,
cât și tuturor partenerilor și subcontractorilor, asigurând astfel un nivel maxim de conformitate în ceea ce privește respectarea legislației naționale și a tuturor reglementărilor în vigoare.
  Procedurile de achiziție urmăresc în permanentă interesul clientului în toate etapele realizării proiectului.


   Cu flexibilitate și seriozitate
construcția ta devine realitate!

Viziunea noastră devenită realitate prin:

37

Colaboratori

124

Proiecte finalizate

70+

Clienți